Inici VarisAvanç en teràpia de llum: KouShiCare utilitza la tecnologia DWV™LLLT per tractar la sequedat ocular

Avanç en teràpia de llum: KouShiCare utilitza la tecnologia DWV™LLLT per tractar la sequedat ocular

by David Call i Riba
eye, vision, sight, macrography, portrait, girl

Avanç en teràpia de llum: KouShiCare utilitza la tecnologia DWV™LLLT per tractar la sequedat ocular

Una empresa pionera en el camp de la salut ocular, KouShiCare, ha presentat una innovadora solució per combatre la síndrome de l’ull sec: la teràpia amb el dispositiu DWV™LLLT. Aquesta tecnologia, basada en la fotobiomodulació, ofereix un tractament no invasiu i indolor per alleujar els símptomes d’aquesta condició cada vegada més prevalent.

La sequedat ocular, caracteritzada per la insuficient producció o la mala qualitat de les llàgrimes, pot causar molèsties significatives, incloent-hi irritació, sensació de sorra als ulls, visió borrosa i sensibilitat a la llum. Aquest problema afecta un percentatge considerable de la població, i la demanda de solucions efectives i duradores està en constant augment.

El dispositiu KouShiCare utilitza la tecnologia DWV™LLLT per emetre llum de baixa intensitat en longituds d’ona específiques, que estimulen les cèl·lules de les glàndules de Meibomi, responsables de produir la capa lipídica de la pel·lícula lacrimal. Aquesta capa és crucial per prevenir l’evaporació excessiva de les llàgrimes, una de les principals causes de la sequedat ocular.

“El nostre objectiu és proporcionar una alternativa segura i eficaç als tractaments convencionals per a la sequedat ocular”, afirma un portaveu de KouShiCare. “La tecnologia DWV™LLLT ha demostrat clínicament la seva capacitat per millorar la funció de les glàndules de Meibomi i reduir la inflamació, cosa que es tradueix en un alleujament significatiu per als pacients.”

El tractament amb KouShiCare és ràpid i còmode, i generalment consisteix en sessions curtes de pocs minuts. Els pacients poden experimentar millores en els seus símptomes després d’unes quantes sessions, i els efectes poden ser duradors. A més, la teràpia és segura i no té efectes secundaris significatius, a diferència d’altres opcions de tractament més invasives.

KouShiCare està disponible per a la seva compra a 3.500 € IVA inclòs.

Secció per a aprenents de català

  • Teràpia: Tractament per curar o alleujar una malaltia o problema de salut. Un sinònim podria ser tractament.
  • Sequedat ocular: Condició en què els ulls no produeixen prou llàgrimes o les llàgrimes són de mala qualitat, causant molèsties.
  • Fotobiomodulació: Ús de la llum per modificar l’activitat biològica de les cèl·lules. Es fa servir llum de baixa intensitat.
  • Invasiu/iva: Que requereix la penetració en el cos per realitzar un procediment mèdic. Per exemple, una cirurgia. El contrari és “no invasiu”.
  • Prevalent: Que és comú o freqüent.
  • Glàndules de Meibomi: Petites glàndules situades a les parpelles que produeixen una substància oliosa per a les llàgrimes.
  • Lipídica: Relacionada amb els greixos o olis.
  • Pel·lícula lacrimal: La capa de líquid que cobreix la superfície de l’ull.
  • Alleujament: Reducció del dolor o de les molèsties.
  • IVA: Impost sobre el Valor Afegit, un impost que s’aplica al preu de la majoria de béns i serveis.
  • Portaveu: Persona encarregada de parlar en nom d’una empresa o organització.

Gramàtica:

  • Condicional simple: S’ha usat el condicional simple com per exemple podria ser, per suavitzar les afirmacions i donar un to més professional i menys assertiu.
  • Construccions impersonals: S’ha fet servir la forma impersonal “s’ha demostrat” per emfasitzar l’acció sense necessitat de mencionar el subjecte.

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00