Inici Notícies del MónVíctima d’estafa romàntica viatja 700 km per casar-se amb una suposada reina de bellesa francesa

Víctima d’estafa romàntica viatja 700 km per casar-se amb una suposada reina de bellesa francesa

by Minguet

Víctima d’estafa romàntica viatja 700 km per casar-se amb una suposada reina de bellesa francesa

Girona – Un home de la demarcació de Girona ha estat víctima d’una estafa romàntica que l’ha portat a recórrer 700 quilòmetres per casar-se amb una suposada reina de bellesa francesa a qui havia conegut per internet. La víctima, que prefereix mantenir l’anonimat, va iniciar una relació virtual amb la dona fa uns mesos, després de contactar-la a través d’una xarxa social.

Durant les seves converses en línia, la dona es va fer passar per una jove francesa d’una bellesa radiant i, gradualment, va anar guanyant-se la confiança de l’home. Les fotografies que li enviava mostraven una imatge de luxe i sofisticació, amb viatges exòtics i esdeveniments d’alt nivell. A mesura que la relació virtual es tornava més intensa, la suposada reina de bellesa va començar a parlar de la possibilitat de casar-se i formar una família.

Embriagat per la il·lusió i convençut de la sinceritat de la dona, l’home gironí va decidir viatjar fins a França per conèixer-la personalment i celebrar el matrimoni. Va recórrer 700 quilòmetres, ple d’esperança i amb la convicció d’estar a punt de començar una nova vida al costat de la seva estimada.

A l’arribar al punt de trobada acordat, però, la dona no va aparèixer. Després d’esperar durant hores i intentar contactar-la sense èxit, la víctima va comprendre que havia estat enganyada. La realitat va esclatar davant seu: havia estat objecte d’una estafa romàntica, una pràctica cada vegada més freqüent que aprofita la solitud i la vulnerabilitat de les persones per obtenir beneficis econòmics.

Els estafadors romàntics solen utilitzar identitats falses i fotografies robades per crear perfils atractius en línia. A través de converses manipuladores, van construint una relació virtual amb la víctima, guanyant-se la seva confiança i, finalment, demanant diners per algun pretext: problemes de salut, dificultats econòmiques o la necessitat de viatjar.

En aquest cas, l’estafadora no va arribar a sol·licitar diners directament a la víctima, però sí que va manipular les seves emocions per fer-lo viatjar fins a França, causant-li un gran dany emocional i econòmic.

Les autoritats adverteixen sobre el creixement d’aquest tipus d’estafes i recorden la importància de ser prudents a l’hora d’establir relacions en línia. Es recomana verificar la identitat de la persona amb qui s’està interactuant, no compartir informació personal sensible i desconfiar de les sol·licituds de diners o favors.

Aquesta història serveix com un recordatori amarg de la importància de la cautela i la verificació en un món cada vegada més connectat digitalment. Abans d’entregar el nostre cor, és vital protegir la nostra integritat i la nostra butxaca.

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00